Dokumenty Prezydium Dokumenty Prezydium

Opinia Prezydium z dnia 25 października 2016 r. do Obywatelskiego projektu ustawy o ograniczeniu handlu w niedzielę

Uchwała Prezydium z dnia 25 października 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ Międzyzakładowego Związku Zawodowego Pracowników Grupy Kapitałowej PERN „Razem” w Płocku

Uchwała Prezydium z dnia 13 września 2016 r. w sprawie przyznania zbiorowej odznaki “Za zasługi dla OPZZ” II stopnia dla Federacji Związków Zawodowych Pracowników Automatyki i Telekomunikacji PKP

Uchwała Prezydium z dnia 13 września 2016 r. w sprawie skreślenia z listy organizacji członkowskich OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą: Związek Zawodowy Pracowników TAURON Ciepło S.A. w Katowicach

Uchwała Prezydium z dnia 13 września 2016 r. w sprawie skreślenia z listy organizacji członkowskich OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą: Związek Zawodowy Pracowników Pomocy Społecznej w Lublinie

Oświadczenie Prezydium z dnia 13 września 2016 r. w sprawie założeń do reformy systemu ochrony zdrowia w Polsce “Narodowa Służba Zdrowia”

Uchwała Prezydium z dnia 5 lipca 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ zakładowej organizacji związkowej pn. NSZZ Pracowników Tradycja i Jakość Sp. z o.o. we Wrocławiu

Uchwała Prezydium z dnia 5 lipca 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ ogólnokrajowego związku zawodowego pn. Związek Zawodowy Pracowników Rolnictwa w RP z siedzibą w Warszawie

Uchwałą Prezydium z dnia 5 lipca 2016 r. w sprawie zawarcia umowy partnerskiej z Izbą Rzemieślniczą w Opolu na realizację projektu pt. “Wsparcie partnerów społecznych i strategie rozwoju dla opolskich przedsiębiorstw MMSP”

Uchwała Prezydium z dnia 5 lipca 2016 r. w sprawie powołania komisji problemowej

Zasady działania członków zespołów problemowych Rady Dialogu Społecznego i ekspertów OPZZ w tych zespołach

Uchwała Prezydium z dnia 5 lipca 2016 r. w sprawie powołania na kadencję 2014 – 2018 przewodniczącego Rady OPZZ województwa łódzkiego

Uchwała Prezydium z dnia 17 maja 2016 r. w sprawie przyznania zbiorowej odznaki “Za zasługi dla OPZZ” II stopnia dla NSZZ Pracowników Górnictwa i Przetwórstwa Siarki Grupa Azoty Kopalnie i Zakłady Chemiczne Siarki “Siarkopol w Grzybowie

Stanowisko Prezydium z dnia 17 maja 2016 r. w sprawie wniosku dotyczącego dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady dotyczącej delegowania pracowników w ramach świadczenia usług

Uchwała Prezydium z dnia 17 maja 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą Związek Zawodowy Pracowników Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Mirsku

Uchwała Prezydium z dnia 17 maja 2016 r. w sprawie powołania przewodniczącego Rady OPZZ województwa zachodniopomorskiego

Uchwała Prezydium z dnia 19 kwietnia 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą Związek Zawodowy Pracowników SKANSKA w Rzeszowie

Uchwała Prezydium z dnia 19 kwietnia 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą Międzyzakładowy Niezależny Związek Zawodowy Pracowników Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej „Komunalka 2013” przy Miejskim Przedsiębiorstwie Gospodarki Komunalnej w Świętochłowicach sp. z o.o.

Uchwała Prezydium z dnia 19 kwietnia 2016 r. w sprawie przyjęcia do OPZZ przyjęcia do OPZZ zakładowej organizacji związkowej pod nazwą Związek Zawodowy Pracowników Obróbki Maszynowej przy Caterpillar Poland Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny w Sosnowcu

Apel Prezydium z dnia 19 kwietnia 2016 r. z okazji Dnia Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Pracy

Wyświetlanie 1 - 20 z 120 rezultatów.
Pozycji na stronę 20
z 6