Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Aktualności Aktualności

Zespół ds. ubezpieczeń społecznych o 30-krotności

Na wczorajszym (16 listopada) posiedzeniu Zespołu problemowego ds. ubezpieczeń społecznych RDS omówiono projekt ustawy o zmianie ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych.

III Krajowy Zjazd OZZ Pracowników OHP

17 i 18 listopada w Jędrzejowie (woj. Świętokrzyskie) odbędzie się III Krajowy Zjazd Sprawozdawczo-Wyborczy Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Pracowników Ochotniczych Hufców Pracy.

27. Kongres Cypryjskiej Federacji Pracy

Dzisiaj w Nikozji (Cypr), rozpoczął się 27. Kongres Cypryjskiej Federacji Pracy (PEO), ktory potrwa do 18 - go listopada. Delegaci wybiorą nowe władze PEO.

Komisja Kobiet OPZZ

15 listopada w Warszawie, odbyło się posiedzenie Komisji Kobiet OPZZ, pod przewodnictwem Czesławy Sońty.

Inwestor z Anglii ma uratować Krupińskiego

Powstała spółka pracownicza KWK Krupiński. W październiku rada gminy Suszec jednogłośnie poparła działania powstającej spółki. Inwestorem kopalni ma być firma z Anglii.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 320 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 464

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Bogdan Grzybowski Bogdan Grzybowski

Od 1 października 2017
został obniżony wiek emerytalny.

Co się zmienia?

przeczytaj

Brakujący filar Europy

Adam Rogalewski: Na szczycie społecznym na rzecz sprawiedliwego zatrudnienia i wzrostu gospodarczego w szwedzkim Goeteborgu w dniu 17 listopada szefowie państw i rządów Unii Europejskiej proklamują Europejski Filar Praw Socjalnych. W uroczystości, oprócz liderów instytucji europejskich, uczestniczyć będą również przedstawiciele europejskich organizacji pracowniczych i związków zawodowych. Polskie związki zawodowe reprezentować będzie Jan Guz, przewodniczący OPZZ.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa