Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Tragedia w Białymstoku

25 maja 2017 roku podczas prowadzenia działań gaśniczych obiektu magazynowego w Białymstoku doszło do tragicznego zdarzenia.

Petycja do Prezydenta RP ws. referendum szkolnego

25 maja przedstawiciele Komitetu Referendalnego - Sławomir Broniarz i Dorota Łoboda - złożyli na ręce Andrzeja Dery, Sekretarza Stanu w Kancelarii Prezydenta RP, petycję skierowaną do Prezydenta RP Andrzeja Dudy z wnioskiem o wsparcie referendum z inicjatywy obywateli w sprawie reformy edukacji.

Przedstawiciele Związku Zawodowego Pracowników Poczty podpisali trójstronne Porozumienie w sprawie podwyżki wynagrodzeń dla Pracowników Poczty Polskiej S.A.

II edycja Akademii Demokracji Socjalnej (ADS)!

ADS to weekendowa szkoła dla wszystkich, którzy w swojej działalności politycznej, społecznej i związkowej kierują się wartościami progresywnymi. Jest to okazja do poszerzenia wiedzy w różnych aspektach od polityki gospodarczej po zagraniczną poprzez udział w warsztatach i spotkaniach z wybitnymi ekspertami i praktykami.

Pracodawcy proponują bardzo niski wzrost płac w 2018 r.

Reprezentatywne organizacje pracodawców Rady Dialogu Społecznego przyjęły wspólne stanowisko dotyczące wzrostu płac oraz emerytur i rent w 2018 r.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 053 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 411

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

W mediach W mediach

Wyświetlanie 4 986 - 4 990 z 7 387 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 1 478

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa