Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Petycja do Prezydenta RP ws. referendum szkolnego

25 maja przedstawiciele Komitetu Referendalnego - Sławomir Broniarz i Dorota Łoboda - złożyli na ręce Andrzeja Dery, Sekretarza Stanu w Kancelarii Prezydenta RP, petycję skierowaną do Prezydenta RP Andrzeja Dudy z wnioskiem o wsparcie referendum z inicjatywy obywateli w sprawie reformy edukacji.

Przedstawiciele Związku Zawodowego Pracowników Poczty podpisali trójstronne Porozumienie w sprawie podwyżki wynagrodzeń dla Pracowników Poczty Polskiej S.A.

II edycja Akademii Demokracji Socjalnej (ADS)!

ADS to weekendowa szkoła dla wszystkich, którzy w swojej działalności politycznej, społecznej i związkowej kierują się wartościami progresywnymi. Jest to okazja do poszerzenia wiedzy w różnych aspektach od polityki gospodarczej po zagraniczną poprzez udział w warsztatach i spotkaniach z wybitnymi ekspertami i praktykami.

Pracodawcy proponują bardzo niski wzrost płac w 2018 r.

Reprezentatywne organizacje pracodawców Rady Dialogu Społecznego przyjęły wspólne stanowisko dotyczące wzrostu płac oraz emerytur i rent w 2018 r.

Zgromadzenie ZZ Poligrafów

W gmachu Naczelnej Organizacji Technicznej w Warszawie odbyło się coroczne Zgromadzenie Związku Zawodowego Poligrafów.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 052 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 411

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

W mediach W mediach

Nowicka: Wieczni tymczasowi

lewica24.pl , 13.05.2014
Wyświetlanie 4 986 - 4 990 z 7 382 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 1 477

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa