Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

,,Bezpiecznie od początku” – nowa kampania bezpieczeństwa pracy

22 czerwca w siedzibie Centralnego Instytutu Ochrony Pracy – Państwowego Instytutu Badawczego odbyła się uroczystość związana z promocją kampanii „Bezpiecznie od początku" połączona z otwarciem wystawy plakatu związanego z tą tematyką.

125 lat Ruchu Zawodowego Budowlanych w Polsce

23 czerwca w Warszawie odbędzie się Kongres Związku Zawodowego „Budowlani” z okazji 125 – lecia Ruchu Zawodowego Budowlanych w Polsce.

Posiedzenie Zarządu Krajowego ZZS „Florian”

21 czerwca 2017 roku w siedzibie Jednostki Ratowniczo – Gaśniczej Nr 17 KM PSP w Warszawie odbyło się posiedzenie Zarządu Krajowego ZZS „Florian”.

Sławomir Broniarz: Jak trzeba być naiwnym, żeby wierzyć w to, co mówi minister Zalewska?

21 czerwca, dzień przed głosowaniem nad wnioskiem o referendum ws. zmian w edukacji przed Sejmem pikietowali przeciwnicy reformy.

Konferencja UZP - Ochrona praw pracowniczych w zamówieniach publicznych

20 czerwca odbyła się konferencja Urzędu Zamówień Publicznych, realizowana w ramach cyklu szkoleń i konferencji upowszechniających informacje o zmianach w ustawie – Prawo zamówień publicznych.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 097 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 420

Kalendarium Kalendarium

Pamiętajmy o stażystach