Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

EKZZ o niskich płacach

W tym roku obchody Święta Pracy będą odbywały się pod hasłem „Przywróćmy godną pracę". Wśród postulatów, z którymi pójdziemy w manifestacjach pierwszomajowych znalazły się postulaty płacowe.

Uroczysta sesja Rady Ochrony Pracy

Dziś obchodzony jest Międzynarodowy Dzień Ofiar Wypadków przy Pracy i Chorób Zawodowych. W Sali Kolumnowej Sejmu trwa uroczysta Sesja Rady Ochrony Pracy (ROP), która została objęta honorowym patronatem przez marszałka Sejmu Marka Kuchcińskiego. OPZZ reprezentują Jan Guz - przewodniczący i Wiesława Taranowska, wiceprzewodnicząca konfederacji.

ZNP: Rzeczniczka PiS mówi nieprawdę

Rzecznik PiS Beata Mazurek, unikając odpowiedzi na niewygodne pytanie o przeprowadzenie referendum, mówi nieprawdę o ZNP.

Kobiety na rynku pracy

26 kwietnia w siedzibie Ogólnopolskiego Porozumienia Związków Zawodowych w Warszawie odbyła się konferencja „Kobiety na rynku pracy” zorganizowana przez OPZZ i partię Razem.

RW OPZZ negatywnie o Regionalnym Planie Działań na rzecz zatrudnienia w województwie zachodniopomorskim

RW OPZZ z zaniepokojeniem stwierdza, że przedstawiony dokument nie zawiera planów rzeczywistych działań na rzecz stymulowania tworzenia nowych miejsc pracy.

Wyświetlanie 1 - 5 z 2 013 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 403

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

A  P  E  L
Prezydium OPZZ

W mediach W mediach

Problem aktywności zawodowej osób 50+

rynekpracy.pl, 23.04.2014

Ta płaca się nie opłaca

GW, 23.04.2014
Wyświetlanie 4 986 - 4 990 z 7 291 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 1 459

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa