Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Aktualności Aktualności

Digitalizacja rynku pracy

Na zaproszenie Estońskiej Konfederacji Związków Zawodowych (EAKL) związkowcy z Polski, Finlandii, Estonii, Włoch, Szwecji, Luksemburga, Malty Rumunii i Litwy dyskutują w Tallinnie o digitalizacji rynku pracy podczas seminarium pt. „Udział pracowników: klucz do uczciwej digitalizacji”.

Europejski Dzień Maszynisty Kolejowego

15 i 16 września w Chotowie koło Dębicy (woj. podkarpackie) odbyły się tegoroczne obchody Europejskiego Dnia Maszynisty Kolejowego. Organizatorem był Związek Zawodowy Maszynistów Kolejowych w Polsce.

IndustriAll Region Wschodni

W dniach 11 – 13 września 2017 w Mariborze na Słowenii miało miejsce spotkanie przedstawicieli central związkowych tworzących Region Wschodni IndustriAll z Czech, Słowacji, Węgier, Słowenii i Polski.

Goście z UNIO

Sytuacja na rynku pracy w Polsce i w Norwegii, kondycja dialogu społecznego, relacje z rządem oraz stanowiska w odniesieniu do społecznych inicjatyw instytucji europejskich były tematami spotkania przewodniczącego OPZZ z delegacją norweskiej konfederacji związków zawodowych Unio z przewodniczącą Ragnhild Lied na czele.

Oświadczenie OPZZ w sprawie dorocznego przemówienia przewodniczącego Komisji Europejskiej o stanie Unii Europejskiej

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych (OPZZ) z zadowoleniem przyjęło wystąpienie przewodniczącego Komisji Europejskiej Jean-Claude Junckera w dn. 13 września 2017 r. dotyczące stanu i przyszłych prac Unii Europejskiej.

Wyświetlanie 6 - 10 z 2 213 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 443

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Bogdan Grzybowski Bogdan Grzybowski

Od 1 października 2017
zostanie obniżony wiek emerytalny.

Co się zmienia?

przeczytaj

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 989 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Koniec wakacji

Tadeusz Motowidło: Piekło, grzmiało, wiało, narobiło krzywdy ludziom i przyrodzie. Nie były fajne te wakacje. Jeszcze parę dni, a wszystko wróci na utarte ścieżki. W górnictwie rozpocznie się kolejny sezon polowania na czarownice.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa