Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Pikieta w obronie uprawnień pracowników miejskiego transportu

Dziś przed Urzędem Miasta w Warszawie w obronie swoich praw będą protestować pracownicy stołecznej komunikacji miejskiej

OPZZ zainaugurowało publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Łódź - zakłady "ENKEV Polska" S.A.

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych zainaugurowało publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Kampania rozpocznie się 11 maja 2013 r. o godz. 11.00 w Łodzi w Zakładach "ENKEV Polska"...

Start publicznej kampanii OPZZ na rzecz walki z bezrobociem.

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych inauguruje publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Kampania rozpocznie się 11 maja 2013 r. o godz. 11.00 w Łodzi w Zakładach "ENKEV Polska" S.A., przy ul. Targowej 2. W rozpoczęciu kampanii weźmie udział przewodniczący OPZZ Jan Guz i przewodniczacy KP SLD Leszek Miller.

Seminarium: "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy"

8 maja w siedzibę OPZZ odbyło się seminarium "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy. Propozycje zmian"

Oburzeni… I co dalej?

7 maja w siedzibie OPZZ odbyła się debata: „Oburzeni… I co dalej?” W debacie ze związkowcami z OPZZ wzięło udział 25 pracowników naukowych z czołowych polskich uczelni i instytucji

Wyświetlanie 1 831 - 1 835 z 1 900 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 380

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Kalendarium Kalendarium

OPZZ w mediach OPZZ w mediach

20 luty, godz. 16.30, Polskie Radio 24
Wiesława Taranowska w dyskusji o emeryturach i rynku pracy

DZIELMY BARDZIEJ SPRAWIEDLIWIE

Komentarz Wiesławy Taranowskiej

Przeczytaj

Czy jest Pani/Pan przeciw reformie edukacji, którą rząd wprowadza
od 1 września 2017 roku?

Więcej na: www.referendum-szkolne.pl

Gimnazja

Franciszek Potulski: Reforma strukturalna systemu oświatowego została przeprowadzona przez rząd AWS - UW od 1 września 1999 roku.

.  Skruczaj pyta...
Przeczytaj wywiad