Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

OPZZ zainaugurowało publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Łódź - zakłady "ENKEV Polska" S.A.

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych zainaugurowało publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Kampania rozpocznie się 11 maja 2013 r. o godz. 11.00 w Łodzi w Zakładach "ENKEV Polska"...

Start publicznej kampanii OPZZ na rzecz walki z bezrobociem.

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych inauguruje publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Kampania rozpocznie się 11 maja 2013 r. o godz. 11.00 w Łodzi w Zakładach "ENKEV Polska" S.A., przy ul. Targowej 2. W rozpoczęciu kampanii weźmie udział przewodniczący OPZZ Jan Guz i przewodniczacy KP SLD Leszek Miller.

Seminarium: "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy"

8 maja w siedzibę OPZZ odbyło się seminarium "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy. Propozycje zmian"

Oburzeni… I co dalej?

7 maja w siedzibie OPZZ odbyła się debata: „Oburzeni… I co dalej?” W debacie ze związkowcami z OPZZ wzięło udział 25 pracowników naukowych z czołowych polskich uczelni i instytucji

Wystąpienie Prezesa ZNP na konferencji prasowej 6 maja 2013 r..

Wystąpienie Prezesa ZNP, Sławomira Broniarza przewodniczącego ZNP

Wyświetlanie 1 896 - 1 900 z 1 964 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 393

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Strajk pracowników oświaty 31.03.2017 Strajk pracowników oświaty 31.03.2017

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Marek Kupiec: Wyzysk jak w banku

Wiele osób uważa, że pracownicy banku to ludzie, którzy opływają w luksusach, a ich życie jest nieustannym pasmem sukcesów. Dlatego znaczna część społeczeństwa nie darzy ich sympatią. Prawda jest jednak zupełnie inna.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa