Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Prezydium RDS w Senacie

21 czerwca rozpoczęło się 43. posiedzenie Senatu RP. W trakcie dwudniowych obrad senatorowie zapoznają się między innymi ze sprawozdaniem z działalności Rady Dialogu Społecznego za 2016.

Licznik zwolnień Zalewskiej

Już ponad 31 tysięcy nauczycieli straci pracę lub zatrudnienie w pełnym wymiarze z powodu reformy edukacji Anny Zalewskiej.

Kuluarowe rozmowy z ministrem Radziwiłłem

W przerwie obrad Rady Dialogu Społecznego 19 czerwca w Pałacu Prezydenckim, przewodniczący OPZZ Jan Guz zainicjował kuluarowe spotkanie z ministrem zdrowia Konstantym Radziwiłłem.

OPZZ na spotkaniu z premierem Szwecji

W dniach 19-20 czerwca z oficjalną wizytą przebywa w Polsce premier Szwecji Stefan Löfven.

Porzućcie uprawianie bazaru politycznego

Członkowie Prezydium FZZ Pracowników Kultury i Sztuki wystosowali apel do liderów partii i stronnictw politycznych oraz przedstawicieli naczelnych organów władz państwowych.

Wyświetlanie 6 - 10 z 2 097 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 420

Kalendarium Kalendarium

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Pamiętajmy o stażystach

Norbert Kusiak: Źródłem przewagi konkurencyjnej rodzimych przedsiębiorstw od lat są niskie koszty pracy i wynagrodzenia. Okazuje się jednak, że dotychczasowe dźwignie wzrostu i konkurencyjności tracą na znaczeniu, a wręcz stają się barierami rozwoju, które ograniczają wzrost innowacyjności polskiej gospodarki