Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                  FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

OPZZ na Przystanku Woodstock

Przedstawicielki Rady OPZZ Województwa Lubuskiego dotarły do uczestników PRZYSTANKU WOODSTOCK z kampanią Europejskiej Konfederacji Związków Zawodowych “Europa potrzebuje wzrostu płac”.

Solidarni z pracownikami banku centralnego Anglii

Autonomiczny Związek Zawodowy Pracowników NBP przesyła serdeczne pozdrowienia i wyraża solidarność ze wszystkimi pracownikami banku centralnego Anglii, którzy w tym tygodniu biorą udział w strajku.

OPZZ i PIP we wspólnej kampanii ,,Pracuję legalnie”

Państwowa Inspekcja Pracy zaprosiła Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych do współpracy w realizacji przedsięwzięć planowanych w ramach 3 – letniej ogólnopolskiej kampanii informacyjno – edukacyjnej ,,Pracuję legalnie".

Spotkanie mediacyjne

2 sierpnia o godzinie 11:00 miało się odbyć spotkanie mediacyjne dotyczące wzrostu wynagrodzeń pracowników Grupy Lotos.

Oświadczenie ZZ Pracowników ZUS

Związek Zawodowy Pracowników ZUS oświadcza, że nie prowadził i nie prowadzi działalności gospodarczej lub innej działalności o charakterze ubezpieczeniowym i reasekuracyjnym.(...) Wpis na listę ostrzeżeń przez KNF na podstawie zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa nie jest równoznaczny z jego faktycznym popełnieniem.

Wyświetlanie 6 - 10 z 2 164 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 433

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

W mediach W mediach

Nie dla niszczenia dialogu i sądownictwa!

Piotr Szumlewicz: Dialog społeczny w Polsce umiera, a wraz z nim umiera niezależne sądownictwo. Projekty ustaw dotyczące fundamentalnych zmian w systemie sądownictwa to kolejne akty prawne, procedowane bez konsultacji społecznych i poza Radą Dialogu Społecznego.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa