Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Dialog społeczny coraz bardziej fasadowy

Przewodnicząca Rady Dialogu Społecznego Henryka Bochniarz w imieniu reprezentatywnych organizacji pracowników i pracodawców skierowała pismo do premier Beaty Szydło ws. poszanowania dialogu społecznego przez obecny rząd.

Konferencja uzgodnieniowa „Konstytucji Biznesu”

24 kwietnia br. w Ministerstwie Rozwoju rozpoczęła się pięciodniowa konferencja uzgodnieniowa, której celem jest omówienie projektów ustaw z pakietu „Konstytucja Biznesu”. Pierwszego dnia przeanalizowano projekt ustawy o Komisji Wspólnej Rządu i Przedsiębiorców oraz Rzeczniku Przedsiębiorców.

Sławomir Broniarz: - Pani Premier, na referendum nie jest za późno!

Nigdy nie jest za późno, aby zejść ze złej drogi – powiedział prezes ZNP Sławomir Broniarz , odnosząc się do sobotniej wypowiedzi pani premier Beaty Szydło ws. możliwości przeprowadzenia referendum.

Ruszył program dla młodych adeptów sztuki związkowej

"Workshop w którym uczestniczyłem to profesjonalna forma nauki i doskonalenia wiedzy. Bardzo cenię sobie doświadczenie jakie tam zdobyłem i mam nadzieję że pomoże mi ono w pracy związkowej" - tak podsumował swój udział w spotkaniu jeden z jego uczestników - Irek Uszok - członek Związku z KWK "Piast".

Metalowiec 2017

W Soczewce k/Płocka odbyły się uroczyste obchody DNIA METALOWCA 2017. Udział wzięło ponad 100 związkowców reprezentujących Zakładowe Organizacje Związkowe zrzeszone w FZZ Metalowcy.

Wyświetlanie 6 - 10 z 2 013 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 403

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

A  P  E  L
Prezydium OPZZ

W mediach W mediach

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa