Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Aktualności Aktualności

Prezydium OPZZ

18 października bieżącego roku w Warszawie, odbyło się posiedzenie Prezydium OPZZ.

Stanowisko Prezydium OPZZ w sprawie wysokości odpisu na zakładowy fundusz świadczeń socjalnych w 2018 roku

Prezydium OPZZ negatywnie ocenia zawartą w projekcie tzw. ustawy okołobudżetowej propozycję ministra rozwoju i finansów, aby w 2018 r. zamrozić fundusz świadczeń socjalnych.

Prezydium ZG ZNP

Tematem Prezydium ZG ZNP była - przyjęta przez połączone sejmowe komisje: Edukacji, Nauki i Młodzieży oraz Samorządu Terytorialnego i Polityki Regionalnej - nowelizacja Karty Nauczyciela.

Wybory w Radach Powiatowych OPZZ województwa mazowieckiego

W województwie mazowieckim trwają wybory w strukturach powiatowych OPZZ na kadencję 2017-2021.

Dyskusja w RDS o ustawie okołobudżetowej

16 października 2017 r. w Centrum Partnerstwa Społecznego „Dialog" odbyło się posiedzenie zespołu problemowego Rady Dialogu Społecznego ds. budżetu, wynagrodzeń i świadczeń socjalnych.

Wyświetlanie 6 - 10 z 2 266 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 454

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Bogdan Grzybowski Bogdan Grzybowski

Od 1 października 2017
zostanie obniżony wiek emerytalny.

Co się zmienia?

przeczytaj

Fasadowy dialog

Jan Guz: Zgodnie z Konstytucją RP dialog społeczny powinien stanowić jeden z fundamentów sprawowania władzy. Niestety w polskiej praktyce solidarność, dialog i współpraca partnerów społecznych to dobra deficytowe. Tymczasem państwo, w którym dialog nie istnieje albo jest traktowany instrumentalnie, to dyktatura, a nie demokracja. :

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa