Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

“Co dalej z dialogiem?!” briefing prasowy OPZZ SLD

Zaproszenie na briefing przewodniczącego Ogólnopolskiego Porozumienia Związków Zawodowych Jana Guza oraz *byłego premiera, ministra pracy i przewodniczącego SLD Leszka Millera .

Dlaczego nie przystąpimy do obrad KT.

Koleżanki i Koledzy Przewodniczący/Prezesi ogólnokrajowych organizacji członkowskich OPZZ Przewodniczący rad wojewódzkich OPZZ       Szanowne Koleżanki, Szanowni...

Konferencja prasowa - "Sojusz konsekwentnie walczy o prawa pracownicze"

Konferencja prasowa - "Sojusz konsekwentnie walczy o prawa pracownicze " z udziałem Wiesławy Taranowskiej w Sejmie RP   Zobacz film

List gratulacyjny SLD do liderów i uczestników Dni Protestu

List do liderów i uczestników Ogólnopolskich Dni Protestu przesłany przez Leszka Millera w imieniu SLD

Oświadczenie w związku z zaproszeniem na posiedzenie Komisji Trójstronnej,

OŚWIADCZENIE W związku z zaproszeniem Ministra Pracy i Polityki Społecznej na plenarne posiedzenie Komisji Trójstronnej,

Wyświetlanie 1 946 - 1 950 z 2 097 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 420

Kalendarium Kalendarium

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Pamiętajmy o stażystach

Norbert Kusiak: Źródłem przewagi konkurencyjnej rodzimych przedsiębiorstw od lat są niskie koszty pracy i wynagrodzenia. Okazuje się jednak, że dotychczasowe dźwignie wzrostu i konkurencyjności tracą na znaczeniu, a wręcz stają się barierami rozwoju, które ograniczają wzrost innowacyjności polskiej gospodarki