Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Start publicznej kampanii OPZZ na rzecz walki z bezrobociem.

Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych inauguruje publiczną kampanię na rzecz walki z bezrobociem. Kampania rozpocznie się 11 maja 2013 r. o godz. 11.00 w Łodzi w Zakładach "ENKEV Polska" S.A., przy ul. Targowej 2. W rozpoczęciu kampanii weźmie udział przewodniczący OPZZ Jan Guz i przewodniczacy KP SLD Leszek Miller.

Seminarium: "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy"

8 maja w siedzibę OPZZ odbyło się seminarium "Definicja pracodawcy w świetle obecnych stosunków pracy. Propozycje zmian"

Oburzeni… I co dalej?

7 maja w siedzibie OPZZ odbyła się debata: „Oburzeni… I co dalej?” W debacie ze związkowcami z OPZZ wzięło udział 25 pracowników naukowych z czołowych polskich uczelni i instytucji

Wystąpienie Prezesa ZNP na konferencji prasowej 6 maja 2013 r..

Wystąpienie Prezesa ZNP, Sławomira Broniarza przewodniczącego ZNP

Stanowisko Europejskiej Konfederacji Związków Zawodowych na Pierwszego Maja

Wyświetlanie 1 946 - 1 950 z 2 013 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 403

Kalendarium Kalendarium

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

A  P  E  L
Prezydium OPZZ

W mediach W mediach

Przywróćmy godną pracę

Andrzej Radzikowski: 1 maja to dzień Międzynarodowej Solidarności Ludzi Pracy. To jedno z najważniejszych świąt pracowniczych. W tym dniu, na całym świecie domagamy się stabilnej, godnie opłacanej pracy dającej pewność zabezpieczenia emerytalnego.

Europa potrzebuje wzrostu płac Europa potrzebuje wzrostu płac

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa