Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Aktualności Aktualności

RDS o wieku emerytalnym

12 lutego br. odbyło się posiedzenie zespołu problemowego Rady Dialogu Społecznego ds. ubezpieczeń społecznych.

Czy węgiel może być sprzedawany bez podatku?

Stanowisko Związku Zawodowego Górników w Polsce do projektu ustawy o podatku od sprzedaży detalicznej.

Wypowiedzenie wycofane!

10 lutego Zarząd Kompanii Węglowej SA wycofał wypowiedzenie porozumienia z 17 lipca 2015 r. Strona społeczna została o tym poinformowana podczas rozmów dot. wypłaty 14-tej pensji dla pracowników za rok 2015. Negocjacje trwają. O ich wynikach będziemy informowali na bieżąco.

Związki zawodowe sektora bankowego zacieśniają współpracę

Związki zawodowe sektora bankowego zrzeszone w Ogólnopolskim Porozumieniu Związków Zawodowych podjęły decyzję o zacieśnieniu współpracy i powołaniu zespołu, który będzie zabiegał o podniesienie standardów pracy w branży, w tym rozpowszechnienie układów zbiorowych.

Spotkanie środowiskowe ZZG w Polsce

Delegaci Środowiska Kopalń Samodzielnych odbyli dziś, 10 lutego spotkanie inaugurujące środowiskową kampanię sprawozdawczo-programową Związku Zawodowego Górników w Polsce.

Wyświetlanie 1 - 5 z 1 309 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 262

Kalendarium Kalendarium

100 DNI RZĄDU BEATY SZYDŁO

Nasza ocena za:

10 dni

Handel w niedzielę Handel w niedzielę

Czy uważasz, że w niedzielę sklepy powinny być:

W mediach W mediach

Wyświetlanie 1 - 5 z 4 988 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 998

Górnicze centrale związkowe włączają się do walki o emerycki deputat

Wacław Czerkawski: Przewodniczący górniczych związków zawodowych, na specjalnym spotkaniu 21 stycznia, w siedzibie ZZG w Polsce w Katowicach, poświęconym Inicjatywie Obywatelskiej dotyczącej zmiany projektu ustawy "Ustawa o zmianie ustawy z dnia 7 września 2007 r. o funkcjonowaniu górnictwa węgla kamiennego"

NAWIĄZALISMY WSPÓŁPRACĘ

List intencyjny

Warunki prenumeraty

Ogłoszenie Ogłoszenie

„Ogólnopolskie Porozumienie Związków Zawodowych sprzeda samochód Skoda Octavia, 1.6 LPG(Gaz), 2009 rok, Srebrny metalik, ABS, Immobilizer, Radio + 4 głośniki.klimatyzacja Cena 16.800,00 zł. Telefon kontaktowy 501 310 739.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa