Zamknij
OPZZ informuje, że świadcząc usługi korzysta z technologii przechowującej i uzyskującej dostęp do informacji w urządzeniu końcowym użytkownika
Jeżeli brak zgody należy zmienić ustawienia przeglądarki.

Jak założyć związek   Newsletter  Kronika związkowa                                                                                                   FacebookYoutube      English version

Aktualności Aktualności

Górnikom w dniu Ich Święta

W dzień świętej Barbary kłaniamy się Górniczej Braci z podziękowaniem za jej trud, gratulujemy osiągnięć, składamy wyrazy uznania i najserdeczniejsze życzenia.

Senat przyjął ustawę prezydencką przywracającą wiek emerytalny

2 grudnia Senat przyjął bez poprawek ustawę o zmianie ustawy o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych oraz niektórych innych ustaw, wywodzącą się z projektu prezydenckiego.

Stanowisko Federacji Związków Zawodowych Służb Mundurowych ws. „ustawy dezubekizacyjnej”

Wobec napływających zgłoszeń i wniosków interwencyjnych, realizując statutowe obowiązki oraz działając w imieniu macierzystych organizacji wchodzących w skład Federacji Związków Zawodowych Służb Mundurowych, składamy stanowczy protest wobec sposobu i niedozwolonej zmiany treści oraz kształtu w/w ustawy przekazanej do konsultacji społecznych, domagając się wycofania zmian nie będących uprzednio przedmiotem konsultacji ze stroną społeczną.

Nagrody im. Haliny Krahelskiej wręczone

30 listopada, na Zamku Królewskim w Warszawie wręczono nagrody im. Haliny Krahelskiej. Wyłoniono także laureata konkursu „Pracodawca – organizator pracy bezpiecznej”.

ZNP do Pani Premier

Apeluje o wycofanie się z planowanej prywatyzacji szkół.

Wyświetlanie 1 - 5 z 1 781 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 357

WSPÓŁPRACUJEMY z TRYBUNĄ.EU

WSPÓŁPRACUJEMY z PRZEGLĄDEM
Warunki prenumeraty

Kalendarium Kalendarium

Podatkowy chaos

Jan Guz: Struktura podatków dochodowych w Polsce jest wyjątkowo niesprawiedliwa. Krezusi płacą zdecydowanie zbyt niskie podatki, a osoby o niskich dochodach zbyt wysokie

Kalendarz OPZZ 2017 Kalendarz OPZZ 2017

Koleżanki i Koledzy

Przedstawiamy kalendarz ściennego OPZZ (trójdzielny), na rok 2017.
Zwracamy uwagę na motyw graficzny kalendarza, który promuje  kampanię programową OPZZ:

Godna praca, płaca i emerytura".

Już dzisiaj możecie zamawiać ten kalendarz w cenie
 12, 00 złotych brutto plus koszt wysyłki.

Prosimy o przesyłanie zamówień na adres: szmit@opzz.org.pl z podaniem: imienia i nazwiska osoby zamawiającej kalendarze, ilości zamówionych egzemplarzy, adresu gdzie ma być dostarczona przesyłka, telefonu kontaktowego oraz e-mailowego.

FUNDACJA WSPARCIE

Strona startowa