Wywiady Wywiady

Rozmowa z Ryszardem Zbrzyznym

Z przewodniczącym Związku Zawodowego Pracowników Przemysłu Miedziowego i członkiem Prezydium OPZZ Ryszardem Zbrzyznym rozmawia Agnieszka Skruczaj

Rozmowa z Sebastianem Koćwinem

Z przewodniczącym Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego w Opolu z ramienia OPZZ Sebastianem Koćwinem rozmawia Agnieszka Skruczaj.

Z Leszkiem Miętkiem Prezydentem Związku Zawodowego Maszynistów Kolejowych w Polsce i Przewodniczącym Branży Transport OPZZ rozmawia Agnieszka Skruczaj

Leszek Miętek: Tylko konsolidacja, modernizacja i poprawia bezpieczeństwa spowodują, że polska kolej stanie się atrakcyjna i konkurencyjna na rynku europejskim.

Maciej Łapski: Zorganizowani pracownicy mogą przenosić góry

Komisja Młodych OPZZ szykuje się do wyborów nowych władz. Czym młodzi związkowcy powinni się zająć w nowej kadencji?

Tomasz Nagórka - Sekretarz Krajowy Związku Zawodowego „Budowlani" o związkach zawodowych w swojej branż

Tomasz Nagórka - Sekretarz Krajowy Związku Zawodowego „Budowlani” ds. organizacyjnych, Członek Rady OPZZ: „Związki zawodowe muszą tworzyć dla pracowników optymalną ofertę, która nie polega na rozdawaniu zasiłków, ale pomocy prawnej oraz licznych szkoleniach podnoszących kwalifikacje zawodowe i związkowe”.
Wyświetlanie 1 - 5 z 6 rezultatów.
Pozycji na stronę 5
z 2